POPEO SE NA KROV I SKOČIO SA VISINE OD 12 METARA: NOVI DETALJI BIJEGA KINEZA IZ ZATVORA U TREBINJU

spot_img

popeo se na krov i skočio sa visine od 12 metara: novi detalji bijega kineza iz zatvora u trebinju

  • Oko 40 policija KPZ-a Trebinje traži ga na terenu. Imao je pomagače iz Kine koji su uhapšeni, a koji su došli po njega-rekao je Miladinović za Srnu.

On je rekao da uhapšene još ispituju i da su o tome obaviješteni Policijska uprava Trebinje i Sud BiH.

Miladinović je rekao da je o bjekstvu kineskog državljanina obaviještena Granična policija BiH, Policijska uprava Trebinje i Žandarmerija.

On je naveo da je kineski državljanin bio u ekstradicionom pritvoru po rješenju Suda BiH zbog privrednog kriminala u Kini.

  • Riječ je o licu inicijala Q.T. državljaninu Kine, koji je pobjegao iz zatvora oko 11:20 sati, preskočivši zid i ogradu tokom šetnje po zatvoru- napomenuo je Miladinović.

On je napomenuo da je KPZ zatvor poluotvorenog tipa i da nisu predviđeni za ovakve zatvorenike.

Kako piše ATV, kineski državljanin Q.T. se tokom šetnje popeo na krov jedne od zgrada, a potom skočio sa visine od 12 metara.

  • Dok je bio na šetnji taj pritvorenik se, uz žicu i gromobran, popeo na krov jedne od zgrada. Iako je sve opasano bodljikavom žicom, uspio je da se popne i skoči sa 12 metara visine! Nevjerovatno, ali taj skok ili pad ga nije zaustavio-kaže izvor ATV-a.

On navodi da su bjekstvo zabilježile nadzorne kamere zatvora.

  • Na kamerama se vidi kako je skočio. Vidi se i trenutak kada se, nakon skoka, podiže kao da se ništa nije dogodilo i nastavlja da bježi. Kao da je mačka, a ne čovjek-kaže izvor ATV-a.

(Srna/ATV/ I.S.)

The post POPEO SE NA KROV I SKOČIO SA VISINE OD 12 METARA: NOVI DETALJI BIJEGA KINEZA IZ ZATVORA U TREBINJU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima