back to top

POSNA VOĆNA TORTA SA KEKSOM Osvježavajuća i lagana poslastica

spot_img

Sastojci:

300 g posnog keksa
5 kašika kokosovog ulja
2 kašike meda
5 kašika soka od jabuke

Za fil:
150 g malina
150 g jagoda
5 kašika meda
1/2 istopljenog kokosovog ulja
posna slatka pavlaka

Za dekoraciju:
jagode, maline, listovi čokolade…

Recept za posnu tortu sa voćem i keksom:

Izblendirajte keks u blenderu, pa sipajte kokosovo ulje i med, pa ponovo izblendirajte. Zatim sipajte sok od jabuke i sve dobro sjedinite. Utisnite na dno kalupa i stavite u zamrzivač na 15 mintua. U blenderu usitnite maline, jagode, med i istopljeno ulje od kokosa. Sve dobro izblendirajte, pa sipajte slatku pavlaku koju ste malo umutili. Lagano promiješajte sve, pa sipajte preko podloge od keksa i poravnajte. Vratite u zamrzivač na još 15 minuta. Ukrasite po želji. Posna voćna torta je spremna za služenje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima