back to top

POVIJESNA UTAKMICA: Real svladao Efes nakon 4 produžetka!

spot_img

Kakav je spektakl viđen u Madridu. Real je nakon četiri produžetka svladao Anadolu Efes 130:126.

Nakon regularnog dijela, u kojem je Efes većim dijelom vodio, Real Madrid je na kraju bio bliži pobjedi. Ipak, gosti su došli u situaciju da su imali šut za pobjedu, ali je Shane Larkin promašio tricu pored ploče.

U prvom produžetku Real je imao 2 poena razlike, a na kraju je napravio namjeran prekršaj nad Larkinom za zadnji napad. Amerikanac je pogodio oba penala, a Hezonji je nakon šuta za tricu otišao van koša.

U drugom produžetku činilo se da će utakmica sigurno biti gotova jer je Efes na manje od dvije minute do kraja imao 9 koševa razlike. Ipak, nakon trice Kozera i koša Hezonje u posljednjoj sekundi Real je stigao do trećeg produžetka.

I tu se činilo da gosti idu do pobjede, no Tavares je izjednačio 5 sekundi do kraja, a Larkin je promašio ulazak u pobjedu.

Na kraju je utakmica ipak završila, ali na žalost mnogih, nakon četvrtog produžetka. Real je preko Hezonje napravio dva viška, Larkin više nije imao snage i na kraju je ostalo 130:126.

Djenan Moussa zabio je 40 koševa za Real, dok je Hezonja dodao 31, Campazzo 25 koševa i 11 asistencija. U Efesu, Larkin 32, Thompson 21.

Real ima samo 2 poraza, dok Efes ima omjer 7-12.


Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima