back to top

Poznato je gdje Ella Dvornik provodi vrijeme nakon vijesti da se razvodi

spot_img

Iako su već neko vrijeme kružile glasine da se Ella Dvornik i Charles Pearce razvode i da imaju problema u braku, konačna potvrda te vijesti od strane same Elle zaintrigirala je javnost i izazvala veliku pažnju.

Da su u procesu razvoda Ella je potvrdila za Story, a sada je poznato i gdje ona provodi vrijeme nakon što je obznanila da je njezinu braku došao kraj. To je zapravo otkrila njezina majka Danijela koja je na profilu na Instagramu odgovorila jednoj pratiteljici koja je komentirala njezinu posljednju objavu.

Naime, Danijela je objavila fotografija s plaže, njezinu tačnu lokaciju nije objavila, ali je priznala da su Ella i njezine kćeri već s njom.

“Sad će ti brzo unučice doći s Ellom”, komentirala je pratiteljica, a Danijela joj odgovorila: “Već su tu”.

Nakon vijesti da se razvode putem društvenih mreža oglasio se i Charles. Razlog njihova razvoda zasad nije poznat, no on je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji i kćerima Balie i Lumi koje dijeli s Ellom, a koje su mu došle u posjetu.

“Porodica koja mi je nedostajala. Balie i Lumi su se sjajno provele, čak su poželjele ostati duže”, napisao je uz objavu, no čini se kako su djevojčice već u Hrvatskoj. No onda su mu se javili brojni pratitelji od kojih su mnogi stali na Ellinu stranu, a bilo je i onih koji su mu uputili riječi podrške.

“Ovo je vrijedna fotografija. Tužno je što na njoj nedostaje mama, ali to je njezin izbor. Imate moju podršku”, “Tvoja obitelj je gdje je i tvoja žena, majka tvoje djece”, “Izgledate jako sretno! Želim vam sve najbolje”, “Lijepa obitelj”, “Tako lijepo, za poželjeti obitelj, izgledate kao obitelj prava. Ella ce shvatiti što je izgubila, ipak je ona mama, a živi kao da je u pubertetu još. Žao mi je radi djece”, podijeljeni su komentari koje je dobio.

Na onaj o tome gdje je njegova prava porodica, Charles je imao sam potrebu odgovoriti, pa je napisao: “U pravu ste, ali moja obitelj su i majka, sestra, brat i njihova djeca koji me vole i brinu o meni i mojoj djeci bez granica”.

O problemima u braku Elle i Charlesa pričalo se već neko vrijeme, a ona je nakon svih nagađanja potvrdila da su u procesu razvoda. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je bio s kćerima u rodnom Londonu.

Nakon medijskih napisa o njihovu razvodu Ella se nedavno javila u pričama na svom Instagramu. “Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, i taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili lažne vijesti”, objasnila je tada Ella.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima