Potrebno je:
2 pileća bIijela mesa
100 g sitnog sira
100 g kuvanog spanaća
2 čena bijelog luka
100 g dimljene slanine
1 kašika sjeckanog svježeg peršuna
biber, so
Priprema:
Meso izlupajte čekićem da bude tanko. Pomiješajte sir, sitno isjeckan bijeli luk, peršun, isjeckan blanširan špinat. Dodajte so i biber po ukusu. Slaninu isjecite na kockice i malo prodinstajte, pa dodajte u smjesu od spanaća. Nafilujte svaki komad mesa i urolajte. Probodite čačkalicom kroz sredinu kako se ne bi raspalo za vrijeme prženja. Pržite na zagrejanom ulju sa svih strana dok meso ne dobije smeđu boju. Kad se ohladi, isijecite na šnite. Prijatno!
BONUS VIDEO:
PUNJENO BIJELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lijepi za prste Aloonline.ba.