Rak, Djevica i Vaga od mladog Mjeseca 14. rujna ostvarit će sve svoje ljubavne snove

spot_img

Od danas (14.09.) na nebu će se stvoriti prostor u kojem će se sve naše iskrene želje imati priliku ostvariti. Taj jedinstveni izvor želja nazivamo mladim Mjesecom u Djevici.

Ono što ovaj fenomen čini za nas jest da nam omogućuje da zamislimo svoj potencijal u ljubavi i romantici. Možda još nismo tamo, ali za tri horoskopska znaka 14. rujna je pravo vrijeme da počnu kreirati svoju zamišljenu ljubavnu stvarnost.

Za vrijeme mladog Mjeseca u Djevici 14. rujna 2023. ne sputava nas strah ili oklijevanje. Nalazimo se u fazi ‘namjere’, što znači da nas ne može ometati vanjska buka ili nervoza. Mladi Mjesec je sretan tranzit; omogućuje nam fino podešavanje naših snova i želja. Saznajte što vam astrologija govori!

3 horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi 14. rujna 2023.:

Rak

Ako ste htjeli laganu ljubavnu vezu, ova dramatična veza u kojoj se nalazite mora prekinuti. Jasno vam je da želite vezu u kojoj će stvari teći glatko i lako.

Tijekom mladog Mjeseca imat ćete priliku dobro razmisliti o stvarima, a zgodna stvar je što nećete osjećati nikakav pritisak da radite ili djelujete na bilo koji način. Danas, 14. rujna 2023., moći ćete biti sami, u svojoj glavi, gdje možete sve riješiti.

Nije da postoji nešto preteško za rješavanje ili izbjegavanje, ali potrebna vam je energija mladog Mjeseca da biste dobili jasnoću. Dobar je dan za ljubav u vašem svijetu jer ga možete pogledati iz druge perspektive, omogućujući vam da vidite svijetlu budućnost.

Djevica

Mlad Mjesec u Djevici vam odgovara jer ste željeli staviti stvari u perspektivu kada je ljubavna veza u pitanju, a čini se da vam današnji dan dopušta da na sve to gledate otvorenog uma i smirenog srca. Volite svog partnera i želite da stvari funkcioniraju, i sve dok imate ‘slobodne dane’ kao što je ovaj, uvijek ćete moći vidjeti budućnost kao nešto što vam odgovara.

Dana 14. rujna 2023. otkrit ćete da je najbolje biti sam, jer je to najbolje vrijeme za razmišljanje, a ima puno toga za učiniti ako želite manifestirati sljedeću fazu svog romantičnog sna. Na dobrom ste putu da svoj ljubavni život pretvorite u ono što biste mogli nazvati uzbudljivim uspjehom, ali potrebno je vrijeme i vi to znate.

Niste uvijek najstrpljivija osoba, ali ste predani i tako to ide.

Vaga

Danas je dan kada odlučujete promijeniti se, postati bolji – i to nije obveza koju ispunjavate pod pritiskom. Ova želja dolazi iz vašeg srca.

Znate da imate toliko toga za dati i da vaš partner zaslužuje najbolje što imate za ponuditi.

Mladi Mjesec u Djevici pokazuje vam da se nećete iscrpiti davanjem sebe. Što više ljubavi daješ, to više dobivaš.

Izvor: Sensa

Yulija Lifanova najavljuje čudesan astro fenomen – Stelij u Biku stiže u travnju 2024.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima