back to top

SAD ĆE SKUPA DA SE SVETE: Dalila i Aleks postaju saveznice

spot_img

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević vidjele su se prije nekoliko dana u strogoj tajnosti. Njih dvije su odlučile da zakopaju ratne sjekire i da pruže jedna drugoj ruku pomirenja.

Njih dvije su kivne na Filipa Cara i Anđelu Đuričić, te su smislile kako da joj se osveti, ali i Caru za sve što im je napravio.

– Dalila i Aleks su se spojile preko Tik-Toka i onda je Dalila odlučila da se javi suparnici na Instagram profilu. Aleksandra je prvo mislila da se sa njom neko šali, ali je shvatila da je to Dalilin profil.

– Pitala je šta joj treba, a Dalila je fino sastavila poruku, rekla je da nema lošu namjeru i da bi voljela da se njih dvije tajno čuju da popričaju. Aleks se nećakala, ali kako je tekla komunikacija ona je na kraju Dalili dala broj. Odmah su se čule i shvatile da bi bilo bolje da se vide, te da niko za to ne sazna. Koliko znam susret se desio negdje u Borči, u jednom kafiću, Dalilinog poznanika kojeg su zamolile da u dijelu u kojem one sjede niko ne ulazi.

– Nije bilo tenzije, kao da se nikad posvađale i prozivale nisu. Počele su da pričaju o svemu, i došle do odnosa izmedu Cara i Anđele. Dalila nikako ne voli Anđelu, to se vidjelo i kada je ona sa Zvezdanom kod nje bila gost. Kada je čula da je sada i Anđela voditeljica odlijepila je, zato je i dala otkaz, baš je ne podnosi. Aleks je sa njom bila okej, ali nakon što je diskvalifikovana, nisu se čule i svašta su zamjerile jedna drugoj. Ono što najviše sad boli Aleksandru je što je Filip oprostio sve Anđeli i što postoji šansa da će njih dvoje zajedno raditi emisiju. Anđela je pljuvala i dijelom je kriva i za raskid koji im se nedavno desio, zato je sada Aleksandra kivna na oboje, a i boji se da njih dvoje ne uplove u neku ljubavnu šemu.

– Dalila sa druge strane smatra da se Anđela njoj sveti i da je ona predložila da Filip postane voditelj, te su obje jako ljute na nju i žele da joj se u neku ruku osvete. Dalila je rekla kako zna da Anđela nije uopšte naivna i da će o njoj saznati sve sa dokazima, a onda će javno da je raskrinka. Zamolila je Aleksandru da sve što sazna javi, joj jer joj je cilj da Anđela dobije otkaz na televiziji na kojoj su do nedavno obje radile – priča izvor.

– Ako Filip sazna za ovaj tajni susret, biće belaja. Aleks je taman uspjela da se nakon raskida sa njim pomiri, a on će je definitivno ostaviti kada sazna da ona u tajnosti petlja sa Dalilom, prenosi Espreso.

SAD ĆE SKUPA DA SE SVETE: Dalila i Aleks postaju saveznice Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima