“SAMOHRANE MAJKE SU HEROJI” Marija Šerifović dobila sina Maria, pa poslala moćnu poruku

spot_img

Pjevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine uz pomoć surogat majke koja je na svijet donijela njenog sina Maria.

Mali Mario rodio se u Americi, a sada je sa majkom u Srbiji, gdje mu svi oko njega pružaju bezgraničnu ljubav i pažnju.

Marija se oglasila na svom Instagram profilu i podržala sve samohrane majke.

– Da li si čuo? Heroji postoje, zovu se samohrane majke – podijelila je pjevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Da podsjetimo, pjevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke u Americi, a od svog nasljednika se ne odvaja.

Marija je veoma posvećena majka, a na Instagramu nerijetko dijeli snimke i fotografije sa bebom, te svaki put raznježi svoje pratioce. Pjevačica je sada podijelila video iz porodičnog doma na kojem ljudi stopala svom dječaku, dok se topi dok se mazi sa njim, a uz to je kratko napisala: “Poludiću”.

Inače, Marija je nedavno za Blic otkrila da njenom sinu prija muzika i da mu često pjeva.

– Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pjevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu – rekla je ona.

Šerifovićeva je na kraju godine sumirala utiske i istakla koliko je zahvalna što je dobila dete.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, “Zvezde Granda”, privatan život… I na sve to nevjerovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto – napisala je pjevačica, piše Blic.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima