back to top

SPASILA JE SVOG SINA, NO SEBE NIJE ” Lela, koju je partner ubio na Novom Beogradu, živjela je u strahu: “Trpjela je torturu monstruma

spot_img

spasila je svog sina, no sebe nije " lela, koju je partner ubio na novom beogradu, živjela je u strahu: "trpjela je torturu monstruma

Lela Stojadinović, žena stara 55 godina iz Požarevca, brutalno je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, što je potreslo ljude koji su je poznavali.

Njena prijateljica otkrila je da je Lela, u svojim posljednjim trenucima života, pokušavala da zaštiti svog sina od nasilja, ali nažalost nije uspjela zaštititi sebe. Radila je u GO Požarevac i bila u emotivnoj vezi sa Nikolom Lazarevićem (45), koji ju je ubio nožem, a nakon zločina se ubio.

Lela je sahranjena 18. maja, a nakon sahrane, jedna njena prijateljica je istakla da je Lela, pored Nikole, preživjela pakao.

“Srela ga je, zaljubila se i započeo je pakao”

“Srela ga je, zaljubila se i započeo je pakao. Svaki dan je bio mučenje. Viđale smo se na kafi, ali sve rjeđe, tortura je postajala sve jača. Lela je živjela u paklu. Pokušavala je da se povuče, ali nije uspjela. Skoro sam saznala da su mnogi znali za to, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može,” rekla je žena.

Inače, ubijena žena je tri puta prijavila Lazarevića za nasilje, a njena prijateljica je sada navela da je Lela od straha odustajala od prijava.

“Nasilnik je znao za prijave, prijetio je da će joj ubiti sina i ona je tu prijetnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala ovom monstrumu,” dodala je, ističući da je na sahrani sin Leli rekao da mu je majka na neki način spasila život.

“Sinu je spasila život, ali sebe nije mogla”

“Njen sin kaže da mu je majka spasila život. Njoj, nažalost, nije bilo spasa,” zaključila je prijateljica ubijene žene na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Lelu Stojadinović je kobnog dana oko 17 sati ubio Nikola Lazarević (45) iz Požarevca, njen emotivni partner. Prema navodima, Nikola je došao u stan majke Leline, koja je bila odsutna, posvađali su se, nakon čega je nasilan u napao nesrećnu ženu i prebio je pesnicama, a potom je uzeo nož iz kuhinje i ubio je. Nakon toga, počinilac je počinio samoubistvo tako što je sebi zario nož u vrat. Tijela su pronašli Lelin sin (23).

nikola lazarević
Nikola Lazarević

Ubica u Požarevcu imao suprugu i porodicu

Kako smo pisali, Nikola L. je živio sa suprugom i porodicom u Požarevcu. Bio je vlasnik autolimarske radnje i šlep službe te je dobro zarađivao, čime je obezbjeđivao porodicu.

“Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo vjerujemo da ne znamo,” rekao je komšija iz Požarevca i dodao: “Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila djevojka, nisam ih nikada vidio zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.”

“Iz stana je dopirala cika i vika”

“Lelu nismo dobro poznavali, nije živjela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U srijedu je kod nje došao taj čovjek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju,” ispričao je komšija, dodajući da je sin ubrzo stigao i svjedočio jezivoj sceni.

“Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat,” podijelile su šokirane komšije.

Izvor: ( pressmediabih.com / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima