back to top

“SVAŠTA SAM IZGOVORIO, NISAM MAJKA TEREZA” Sergej Trifunović iznio svoju stranu priče o zabrani ulaska u EU: Obratio se policajcu ovim riječima

spot_img

Glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen je ulazak i boravak u Hrvatskoj, kao i u svim zemljama Evropske Unije, plus u tri države EFTA – Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj, a sada je Trifunović riješio da ispriča svoju stranu priče u Dnevniku “Nove TV”.

– Spustio sam se da se okupam sa psom. Ta je plaža zabranjena za pse, ja to naravno ne znam. Znak na plaži je oblijepljen s 28 naljepnica i na njemu se ne vidi apsolutno ništa – započeo je Trifunović pa ispričao kako je izgledao sukob s policijom.

– Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao: ‘Vi baš želite mene da j**ete?’. To je opisano kao uvreda – rekao je.

Sergej je tada platio kaznu od 1600 eura, ali tu nije bio kraj njegovim mukama. Naime, on je poslije ponoći ponovo izašao da prošeta psa, te je zaradio još jednu kaznu. Ipak, on tvrdi da ga tada nije šetao bez povoca.

– Pas je na povocu. Policajac me zove u stranu i kaže: ‘Dajte mi vašu ličnu’. Pitao sam ga u čemu je sad problem, a on je rekao sljedeću rečenicu: ‘Čuo sam što vam se danas dogodilo, a ja ću vam sad uraditi isto’. Pitao sam ga što, kaže: ‘Optužni nalog’ – govori glumac. Dodao je i kako je pitao policajca hoće li ga ponovno privesti, a policajac mu je rekao da će ga kazniti zbog psa. Sergej je tada rekao policajcu da je pas na povocu, na što je policajac rekao: ‘Nije bio’.

Nakon dramatične situacije su Sergeju zabranili ulazak u Hrvatsku i ostatak Evropske unije te u još tri zemlje.

– Ja nisam Majka Tereza, u jednom trenutku sam pretjerao. Izgovorio sam svašta. Ali, je***a, kratak mi je fitilj – dodao je glumac.

Na kraju je rekao i kako planira da se vrati na more, kada mu istekne zabrana ulaska.

– U Split neću doći nikada, a što se tiče mora, imam zabranu godinu dana, a valjda ćete imati more za godinu dana, nadam se – rekao je i dodao da će tražiti svoju pravdu do kraja.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima