back to top

TAMAN SE POMIRILI, SAD OPET RATUJU: Nataša Šavija svom silinom udarila na Stefana Karića

spot_img

Starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške tjelesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak, a njih dvoje će se uskoro naći oči u oči na sudu u Rumi.

Danima se priča i piše o tome da je ona Kariću sve oprostila, a Stefan je u nedavnom intervjuu otkrio da Šavija nije dobila nikakav novac.

– Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedjelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo…. Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, vidio sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neka uključenja uživo na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim – rekao je bivši zadrugar nedavno, a sada se na Instagramu oglasila i Šavija.

– Hajde još jednom da te vidim u medijima, još jednom! Jer drugačije ne znaš, nego da pljuješ bezobrazluk! Neću ti se ja u*rati, nego oni kojima si mi prijetio, za šta imam i dokaze da si ih pominjao! Ako hoćeš, dostavit ću ti njihove sve inicijale da znaš da ne pričam u prazno. Evo da li je nekom poznato ovo što mi je rekao: prvo mi nabraja kome je sve bitan (pritom te sve ljude ja znam i rado ću im dostaviti dokaze da prijetiš ljudima okolo s njima, pričaš šta ne treba itd, pa mi kaže: ‘ja sam njima ključna karika za vezu sa vrhom, ja im trebam, tako da ako im ja kažem, ti ćeš nestati niko neće znati ni kako”. Te ljude neću pominjati jer su, vidi Boga ti, i moji prijatelji. Tako da sve lijepo im dam, sklope kockice, nisu gluperde (kao ti) i to je to. I molim da me više niko ne podržava, da mi to kasnije jelte ne bi bilo nabijeno na nos! Sve sam uvijek sama u životu i napravila i s**bala i uvijek popravila, hvala Bogu, jer sam dovoljno inteligentna i logika mi je mnogo dobra, tako da ovo kako izađe izašlo je – napisala je ona, ali se tu nije zaustavila.

taman se pomirili, sad opet ratuju: nataša šavija svom silinom udarila na stefana karića

– Ako treba života da me košta, neka, toliko daleko ću ići, ali ću ti j m u p, onu koju ni ne pominješ, jer jelte živi u manjem stanu, raspadu žvalavi bezobrazni! Toliki bezobrazluk, da ne znam je l’ to igdje uopšte dozvoljeno, da nakon onoga tetoviraš pištolj preko slova bivše djevojke, nosiš majicu sa natpisom “može mi se”, i sad kažeš da ne daš djevojci da ti kaže “volim te”, opet teror, zabrane, dominacija, ego, da ne nabrajam. Sa mnom se dečko više nećeš j**no zajebavati, to zapamti! Ako si me potcijenio, dokazat ću ti da si se grdno zaje*ao! Ako nema niko da stane na put toj bahatosti, evo ja ću, ‘niko i ništa’ – napisala je ona.

TAMAN SE POMIRILI, SAD OPET RATUJU: Nataša Šavija svom silinom udarila na Stefana Karića Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima