back to top

Torbe od čijih cijena se zavrti u glavi: Garderober Meline Džinović u vili na Senjaku vrijedi PRAVO BOGATSTVO

spot_img

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina stavili su tačku na brak nakon 22 godine, te je modna kreatorka napustila porodičnu vilu na Senjaku.

Oni su važili za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a iz braka su dobili kćerku Đinu i sina Kana, koji su ostali u luksuznom domu sa ocem. Inače, njihova vila vrijedna je 2.000.000 evra, a pjevačeva nasljednica na svojim društvenim mrežama nerijetko je dijelila fotografije i video snimke iz svoje raskošne kuće.

Đina je veoma aktivna na Instagramu i TikToku, a jednom prilikom pohvalila se i velikim garderoberom koji je prepun cipela, tašni, kućnih kostima, garderobe i aksesoara svjetskih brendova, te su mnogi komentarisali da je samo u ovoj prostoriji čitavo bogatstvo, piše Blic.

Kako se moglo vidjeti, preovladava francuski brend “Hermès”, među kojima je i model “Birkin”, koji je veoma teško pazariti.

Pored toga vide se i torbe “Šanel”, a Đina se jednom pohvalila i “Pradinom” torbom, čija cena takođe nekoliko hiljada evra.

Inače, nasljednica Harisa Džinovića ponijela je za jedan svoj rođendan skupocene minđuše, juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, model iz linije Magic Alhambra. Inspirisane listovima djeteline, ove minđuše odlikuje asimetrični dizajn i imaju tri crvena karnelijana različitih veličina, koji su oivičeni 18-karatnim žutim zlatom. Cijena zavisi od veličine, oblika i tipa kamena, a može da dostigne i 11.000 evra, te je jasno da pjevač ne štedi za svoju kćerku.

PodsjetimoMelina Džinović je više puta isticala da ne žali novac za kupovinu krpica, tašni i cipela poznatih brendova.

foto: milan ilić/ringier/blic tv/screenshot
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER/BLIC TV/SCREENSHOT

– Ja sam bolesnik i zaljubljenik i kolekcionar tašni. Treba da iskontrolišem sebe, ali dobro je što ne kupujem trendovske stvari nego i ono što izvučem od prije 10 godina može da se nosi, to su klasične stvari koje uvijek mogu da iskoristim, in su – pričala je kreatorka.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima