back to top

TRAŽIO 6.000 KM, PA DO SMRTI UBADAO ŽENU: UBICI IZ BARAJEVA SMANJENA KAZNA

spot_img

tražio 6.000 km, pa do smrti ubadao ženu: ubici iz barajeva smanjena kazna

Ubica je nožem izmasakrirao penzionisanu učiteljicu, a zatim joj zapalio pomoćni objekat pored kuće. Navodno, jer je Snežana odbila da mu isplati 3.000 eura (oko 6.000 KM) za poljske radove na njenom imanju. Poslije krvavog pira, Slavoljub je sebi prerezao vrat, ali je preživio.

  • Slavoljub je kobnog dana, oko 20 sati, došao kod komšinice i tražio 3.000 eura kao nadoknadu za radove koje je obavljao kod nje na imanju. Snežana je smatrala da mu ništa ne duguje i odbila je da mu da novac. Njih dvoje su se tada posvađali u njenoj ljetnoj kuhinji, poslije čega je Jeremić iz džepa izvadio preklopni nož i zaprijetio joj. Žrtva je pokušala da mu otme sječivo, ali ju je on više puta posjekao i ubo po vratu, grudima i glavi. Pala je i ubrzo iskrvarila… – otkrio je sagovornik iz istrage.

Jeremić je potom otrčao do štale gdje je benzinom polio sijeno i zapalio ga. Mislio je da će spaliti cijelo imanje i tako prikriti tragove zločina, ali su Snežanini rođaci uočili požar na vrijeme, požurili ka kući i brzo ga ugasili, ne sluteći da je ona ubijena.

Za to vrijeme Slavoljub se sakrio u špajz u ljetnoj kuhinji gdje je istim nožem, kojim je ubio ženu, sebi prerezao vrat.

POSJEKAO SEBI VRAT U ŠPAJZU

Tek kad su rođaci Đuričićeve ugasili požar, počeli su da je traže po imanju i tako je našli zaklanu u ljetnoj kuhinji. Bila je sva krvava, u sjedećem položaju, na podu, naslonjena na vrata špajza… Ubica je otkriven tek pred zoru, tokom uviđaja.

Dok su policajci provjeravali da li je učiteljica opljačkana, pokušali su da otvore vrata špajza, ali je nešto blokiralo vrata sa suprotne strane. Kad su ih jače gurnuli, pronašli su unutra Slavoljuba sa prerezanim vratom. Ispostavilo se kasnije da je u pitanju bila samo posjekotina.

(E.F. / Kurir)

The post TRAŽIO 6.000 KM, PA DO SMRTI UBADAO ŽENU: UBICI IZ BARAJEVA SMANJENA KAZNA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima