UBICA NERMIN SULEJMANOVIĆ BIO U LJUBAVNOJ VEZI SA POLICAJKOM MUP-A TK: PRIJETI JOJ SUSPENZIJA!?

spot_img

ubica nermin sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom mup-a tk: prijeti joj suspenzija!?

Sulejmanović je ubio ukupno tri osobe, tri ranio, a zatim, nakon višesatne potrage počinio samoubistvo.

No, utvrđuje se sada ko je od pripadnika MUP TK javio Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tetke i kakva je uloga Dženane Selimović, policijske službenice PU Gradačac u cijeloj priči.

Ono što su jučer bile špekulacije, jutros su, kako saznajemo i definitivno otklonjene. Nezvanično je rečeno da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom Selimović, za koje se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama sa kćerkicom.

Selimović, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na ljetovanju u Italji sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno očitovanje.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična djela, između ostaloga,  osuđivan je da prije 15-tak godina i za pokušaj ubistva, što je Selimović znala.

Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi – rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Selimović kao policijska službenica bila je s njim u vezi, ali se sada provjerava njena uloga u ovom predmetu.

Policija i Tužilaštvo, kako saznaje “Avaz” istražuju još jednog policijskog službenika, koji je također imao kontakte sa Sulejmanovićem.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima