back to top

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ŽENA ZATEKLA MUŽA U BIRTIJI, POSULA GA BENZINOM, PA ZAPALILA

spot_img

uznemirujući video: žena zatekla muža u birtiji, posula ga benzinom, pa zapalila

Andre Čapeta (50) preminuo je u petak nakon što je zadobio zastrašujuće opekotine. Incident se dogodio u ponedeljak u jednom lokalu na ribljoj pijaci u Rio de Žaneiru gdje je Ana Marija Paišo zatekla supruga kako sjedi za stolom.

Nadzorna kamera je zabilježila trenutak kad ga šokiranog čovjeka najprije polila tečnošću koju je donijela u flaši, a potom i zapalila upaljačem.

Čapeta je trčao unutar skladišta pijace dok je bio prekriven plamenom. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut liječenju opekotina na 92 odsto tijela.

Policija je odmah privela suprugu, međutim, puštena je tokom noći nakon što sudija nije potpisao nalog za hapšenje.

Šef civilne policije Flavio Fereira rekao je brazilskoj novinskoj agenciji G1 da vjeruje da je incident motivisan ljubomorom žene. Fereira je za kanal R7 takođe rekao da je veza bračnog para, koja je trajala više od 30 godina, obilježena nasiljem u porodici.

Paišo je ispričala istražiteljima da je pretučena prije nego što je zapalila supruga i da je reagovala u samoodbrani.

  • To se ne vidi na snimku. Na snimku se vidi kako žrtva sjedi u stolici dok žena hladnokrvno prilazi nakon čega ga je zapalila. Tada nije bila u ranjivoj ili situaciji u kojoj bi bila neposredno napadnuta. Samo je sjedio i nije predstavljao nikakav rizik po njen fizički integritet u tom trenutku – navodi Fereira.

Video pogledajte OVDJE.

The post UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ŽENA ZATEKLA MUŽA U BIRTIJI, POSULA GA BENZINOM, PA ZAPALILA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima