back to top

MAMINA KOPIJA: Mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića izrasla u prelijepu djevojku

spot_img

Imajući u vidu ogromnu popularnost roditelja, kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića od malih nogu izazivaju veliku pažnju u javnosti. Prvo je zvijezda društvenih mreža bila starija Atina koja je oduvijek važila za maminu kopiju.

Njena manekenska građa i smisao za modu naširoko su komentarisani na društvenim mrežama i portalima, i dok je zbog pritiska javnosti ona odlučila da se sa istih povuče i uživa u tinejdžeskim danima, Nika je postala veoma popularna. Neodoljiv šarm, harizma i duhovitost ono je čime je u prvi mah mlađa Karleušina nasljednica osvojila srca mnogih, međutim sve češće je tema izgled Nike Tošić, koji se gotovo preko noći promijenio.

Preslatka djevojčica koja je sve znala od srca da nasmije svojim objavama kojima je na simpatičan način govorila o tome koliko voli da jede i koliko joj teško pada da o načinu ishrane vodi računa, odjednom je postala prava ljepotica i trendseterka čije objave broje na hiljade lajkova i komentara. Sada već tinejdžerka, stasala je u pravu mladu damu, a da je sa odrastanjem došlo vrijeme za uljepšavanje kao i to da se o izgledu više povede računa, svjedoče njene objave na popularnoj „Tik-Tok“ platformi na kojima izgleda ljepše nego ikad.

mamina kopija: mlađa kćerka jelene karleuše i duška tošića izrasla u prelijepu djevojku
Foto: Ig

Izgled Nike Tošić, njena transformacija kao i imidž sa kojim često eksperimentiše, postali su inspiracija mnogim njenim vršnjakinjama, a budući da je u opisu njene najnovije objave stajalo: „Dijeta se isplatila“, povela se polemika na koji način je Nika uspjela da smrša više od deset kilograma. Za njenu transformaciju, naime, zaslužna je stroga i regulisana ishrana koju joj je propisala poznata nutricionistkinja Ana Petrović, kod koje po savjete inače odlazi i Nikina mama.

mamina kopija: mlađa kćerka jelene karleuše i duška tošića izrasla u prelijepu djevojku
Foto: Ig

Dijeta koja je znatno uticala na izgled Nike Tošić sastoji se iz povrća, voća i bijelog mesa i naravno isključuje sve nezdrave namirnice, a da je sada ova ljepotica zadovoljna svojom figurom pokazuje njen blistavi osmijeh i samopouzdanje kojim zrači.

(express/svet)

MAMINA KOPIJA: Mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića izrasla u prelijepu djevojku Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima