“Mislila je da krijem neku ženu”: Haris Džinović se razvodi od Meline, a muku je mučio sa njenom ljubomorom

spot_img

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je mnoge, a o razlozima se uveliko nagađa, s obzirom na to da oboje i dalje ne žele javno da pričaju o krahu bračne zajednice.

Haris nije krio da se borio sa Melininom ljubomorom, pa je jednom prilikom iznio niz detalja.

– Kad je Melina došla prvi put kod mene, u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da vjeruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Poslije joj je bilo jasnije ko sam… Tad je počela da tumba po stvarima u stanu, ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je vidjela koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav – pričao je Džinović za “Republiku” prije nekoliko mjeseci i dodao da je zbog svega imao problem i sa kućnom pomoćnicom, jer mu je premještala garderobu:

– U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pjevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvijezda, ali vrlo malo pjevača. Nije pjevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmijenilo.

Haris se, inače, već iselio iz vile na Senjaku, u kojoj je živio sa Melinom i djecom.

Melina, od kad je odjeknula informacija o razvodu, nije viđena u javnosti, međutim, nedavno je uhvaćena u jednoj radnji u srcu Beograda.

haris i melina džinović
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

– Melina je bila u radnji za dekoraciju i uređenje domova, došla je malo pred zatvaranje. Gledala je dušeke, posteljinu, govorila je kako želi da joj kuća izgleda potpuno drugačije. Pogledala je mnogo toga, pa se sa prodavcima dogovarala šta sve želi i koliko joj komada treba – rekao je bio izvor “Blica” koji se našao na licu mjesta.

– Bila je dotjerana od glave do pete, kao i uvijek, sama je bila. Strpljivo je pričala sa radnicima, spominjala je da ima viziju kako želi baš svaki detalj da izgleda i odlučna je u namjeri da joj dom bude po njenoj mjeri. U više navrata se nasmijala, djeluje kao da ne prolazi kroz težak period – dodao je tad sagovornik Blica, koji je insistirao na anonimnosti.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima