back to top

Otvoren poziv za nove mentore i mentorice – Udruženje mreža za izgradnju mira

spot_img

Ako imate između 20 i 35 godina (ili se tako osjećate) i želite da se usavršavate u polju vođenja radionica za mlade, nastavite čitati!

Trenutno tražimo osobe koje su zainteresovane da nam se pridruže kao mentori/-ce u UPSHIFT programu za mlade. Od jeseni su u planu dvije UPSHIFT radionice u terminima:

1. Od 24. septembra 2023. do 30. septembra 2023. godine i
2. Od 22. oktobra 2023. do 29. oktobra 2023. godine.

Svaka radionica se realizuje onlaj i traje sedam dana. Radi se svaki dan u prosjeku od 90 do 120 minuta, prema rasporedu koji timovima i mentorima odgovara.

Mentori za UPSHIFT će imati svoju obuku kako bi bili spremni da podržavaju i vode tim mladih kroz UPSHIFT metodologiju: proces osmišljavanja i dizajniranja rješenja, planiranja i budžetiranja, te pripreme za prezentovanje svog rješenja. Poludnevna obuka mentora će biti organizovana uživo tokom septembra i oktobra u malim grupama. Tačne termine obuka i lokacije ćemo usaglasiti kasnije, u zavisnosti od broja i geografske rasprostranjenosti pristiglih prijava.

Obezbijedili smo pokriće za troškove dolaska mentora na obuku. Takođe, za mentore koji budu odabrani za rad tokom UPSHIFT radionice, obezbijedili smo naknadu u visini od ukupno 600 KM bruto za jednu sedmodnevnu radionicu.

Ako želite učestvovati i biti mentor/-ica, potrebno je da do 10. septembra 2023. godine popunite prijavni formular na ovom LINKU: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScRFfpp…/viewform

Napomena: Planiramo obučiti više mentora nego što imamo timova (za slučaj da se nešto nepredviđeno desi), ali i da budete u UNICEF-ovoj bazi podataka UPSHIFT mentora da biste (po potrebi) bili uključeni u druge UNICEF-ove i UPSHIFT-ove aktivnosti.

O ovome više na obuci mentora!

Više pročitajte na: https://upshift.ba/…/otvoren-poziv-za-mentore-i…/

Na raspolaganju smo vam za sva pitanja!

UPSHIFT program nastao je u UNICEF-ovoj Kancelariji za inovacije i sprovodi se u 38 država širom svijeta. UPSHIFT u Bosni i Hercegovini implementira Humanitarna organizacija Genesis Project u saradnji sa Kancelarijom UNICEF Bosna i Hercegovina , a uz finansijsku podršku DP World

Facebook

www.mreza-mira.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima