“Zagrmjela” u bikiniju: Skinula se Nataša DNK nakon što je smršala 20 kg

spot_img

Simpatična i gotovo svima omiljena voditeljka Nataša Aksentijević nikada nije krila da često kuburi sa viškom kilograma, međutim nedavno je smršala čak 20 kilograma i sada sa odmora objavila sliku u bikiniju.

Nataša je prije svega srca publike zadobila svoj svoje spontanosti i harizme, ali nekoliko puta je isticala da je njen izgled često uticao na njeno psihičko stanje, iako se stiče utisak da je potpuno neopterećena i da sebe obožava baš takvu kakva jeste.

Prošle godine pridržavala se rigorozne dijete i uspjela da skine čak 20 kilograma, a kako je trenutno na odmoru, svoje pratioce iznenadila je slikom u bikiniju.

“Zagrmjela” u bikiniju: Skinula se Nataša DNK nakon što je smršala 20 kg

Voditeljka je sada sa osmijehom na licu pozirala u crnom bikiniju i pokazala bez imalo kompleksa svoje tijelo, uz šaljiv natpis u kojem je pomenula i bivšu Modelsicu:

  • Kad sam sretna ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilaži spolja. I kad se cijepam od smijeha nekako i ljudi oko mene ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnije je da se radujemo i smijemo,i radost prenoćimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za “nad..anost”. Smijeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola ljepote. Isprobajte na ogledalu, smijte se da vidite koliko ste ljepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu predstavu, poslije koje ćete sigurno biti prelijepi – napisala je Nataša uz fotografiju.

No, ono što je posebno skrenulo pažnju jeste što je samo 10 minuta prije objavljivanja slike bikiniju sa jahte, objavila na storiju fotku bijelog luka, slanine i ajvara…

Naravno, ispod njene objave dobila je pregršt komplimenta, što zbog izgleda, što zbog stava, a najviše zbog divne energije kojom zrači.

“Ženo ti si nešto najljepše što nam se dogodilo na javnoj sceni”, “Takva kakva si, baš si takva savršena”, “Bravo, bez ikakve ostrašćenosti i sujete, to je primjer kako voljeti sebe”, “Ti izgledaš predobro”, nizali su se komplimenti, a jedan od najdužih napisala joj je upravo Sindi.

“Zagrmjela” u bikiniju: Skinula se Nataša DNK nakon što je smršala 20 kg Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima