back to top

“TI SI SVINJA, PO TIJELU TI SE VIDI DA SI DEBLA” JK je zadirkivala Natašin DNK

spot_img

Poznato je da pjevačica Jelena Karleuša gotovo svakodnevno uđe u sukob s nekim, a u tom je stilu nastavila i sada.

Čini se da se JK sve više bori za prava životinja, a da je insinuacije koje nisu u skladu s njezinim stavovima dovode do ljutnje i javnog oglašavanja.

Kao što svi znamo, te reklame su rijetko kada ugodne kada je druga strana u pitanju, a ovoga puta na “meti” je bila karizmatična Nataša DNK.

Voditeljica je poznata gurmanka pa gotovo cijelo vrijeme priča o hrani i ukusnim jelima. Ovog puta pjevačici je to, čini se, zasmetalo, s obzirom da je riječ o jelima s mesom.

Pjevačica joj se u svom stilu obratila putem “Instagram priča”.

"ti si svinja, po tijelu ti se vidi da si debla" jk je zadirkivala natašin dnk
Foto: Ig

„Naravno da imate više zajedničkog sa svinjom nego sa suncokretom, to se vidi! Ali zato te nitko neće zaklati, na ražnju te ispeći. Sami birate sta cete jesti, jesti i piti sto se mene tice (bolje i to nego mrtvac), organizam pokazuje da jedete masnu i nezdravu hranu (da ne govorim o tlaku, seceru, mastima, masnoj jetri – vasa stvar ) ali moraš shvatiti da nemaš što dopustiti kada je tuđi život u pitanju! Ne dopuštam ti to! Ne dopuštam ti da si daš za pravo da javno propovijedaš gluposti, podržavaš pokolje životinja koje imaju pravo živjeti kao ti i savjetuješ ljude da narušavaju svoje zdravlje! Kao što kažeš, isti si kao svinja, iako svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i pameti! Budite više svinje, a manje budale.”

Iako je poznata po oštrom jeziku, moramo se složiti da odavno nije nekoga ovoliko i na ovakav način uvrijedila. Hoće li dobiti odgovor, ostaje za vidjeti.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima